Hva tilbyr vi?

En blogg hos blondie.no er så mye mer en en hvilkensomhelst annen blogg. Vi gir deg store muligheter til å tilpasse bloggen akkurat deg. Ingen personer er helt like og derfor vil ingen blogger være helt like da ulike blondiner har forskjellige behov. Se nedenfor for noen av de få tingene du får som blogger hos blondie.no, og det beste av alt. Alt er gratis.

Din egen verden

Vi gir deg muligheten til å lage ditt eget lille hjem ute på det store vide nettet. Dette i form av en unik blogg der du kan dele tanker, følelser eller hva du skulle ønske å skrive om med resten av verden. Bloggen kan tilpasses til det ytterste slik at din blogg blir unik og skiller seg ut fra mengden.

Eget design

Du vil ha mulighet til å lage ditt eget design slik at bloggen din skiller seg ut fra alle andres. Du kan også velge et ferdig design fra vår store database.

Eget domene

I begynnelsen vil du få adressen dinblogg.blondie.no men vi forstår at du kanskje vil ha en enklere adresse som dinblogg.com. Om du skriver om interessante ting, oppdaterer bloggen din ofte og får mange lesere så kan det godt hende at vi premierer deg med ditt eget domene. Det er også mulig å oppgradere til et eget domene umiddelbart, ta isåfall kontakt med oss.

Lite eller ingen reklame

Du trenger ikke bekymre deg for at vi skal overlesse bloggen din med reklame. Reklamebannere er stygge, det vet vi. Faktisk så hater vi de blinkende oppmerksomhetsstjelerne like mye som deg. Vi skal ikke legge skjul på at tjenesten finansieres av reklame, men denne består i hovedsak av tekstlinker og andre elementer som glir fint inn i bloggens design. Det vil være en mulighet for å fjerne all reklame hvis du ønsker dette.

Profilering av bloggen din

Alle nye kvalitetsinnlegg du skriver vil rullere sammen med andre i snakkeboblen på forsiden av blondie.no, på den måten får du enda flere lesere på bloggen din. Vi lærer deg også hvordan du kan få flere lesere på en rekke andre måter. Med andre ord er det gode muligheter til å få mange besøkende direkte til din blogg.

Bloggesystem basert på WordPress

Bloggesystemet som driver blondie.no er basert på WordPress. Dette systemet er meget brukervennlig og burde være enkelt nok selv for den blondeste blondine å forstå. Om du likevel skulle støte på noen problemer underveis trenger du bare å sende oss en mail og vi hjelper deg. Alt av oppdateringer og annet vedlikeholdsarbeid tar vi oss av slik at du bare trenger å konsentrere deg om å blogge.

Så hva venter du på? lag en blogg nå!



blondie blondie blondie