Til blondina som vil starte sin egen blogg.

Ja, da er dagbladet igjen ute med gratisreklame og gullkantede bloggehistorier, som det kommer frem av artikkelen så er det faktisk mulig å tjene noen kroner på  å blogge.  Dessverre sier de ikke noe om jobbingen som står bak. Om du er skrivelysten og har litt tid til overs så skal det kanskje ikke så mye til for å puplisere et par innlegg hver dag, men om du skal blogge så gjør det ikke for pengenes skyld, gjør det fordi du har kunnskap og meninger som du ønsker å dele med verden, se på eventuelle inntekter som en hyggelig bonus.

Om du så fortsatt vil lage din egen blogg så er det bare å klikke seg videre hit, vi ønsker deg lykke til!


Tags: , ,

2 svar til “Til blondina som vil starte sin egen blogg.”
  1. Glamorous sier:

    måtte bare legge inn en liten kommentar 🙂 har ett veldig søt design, og jeg ønsker dere lykke til med tjenesten deres.

  2. Magnus II sier:

    Ja, det er viktig både å ha skriveglede og et visst talent. Å tjene penger på blogging er et langsiktig prosjekt og det betyr også at man må være meget tålmodig. Er helt enig om at inntekter fra blogging først og fremst må sees som en hyggelig bonus fremfor et forventet levebrød.blondie blondie blondie