Eget toppbilde på bloggen på 123!

Vi har nå oppgradert en rekke temaer slik at du enkelt har muligheten til å endre bilde på toppen av bloggen til et av dine egne. Om du også kan litt bildebehandling kan du virkelig gjøre bloggen din unik.

Følgende temaer har fått ny toppbildefunksjonalitet:

 • Aeros
 • Autumn Forest
 • Esther
 • MistyLook
 • Ocean Mist,
 • Photo Frame
 • Sex or sin
 • VsPink

Om du ser etter temaer utenom de som er listet opp ovenfor som du kan legge til ditt eget bilde på så se etter teksten tilpasset toppbilde i beskrivelsen av temaene. Etter at du har valgt et tema med tilpassningsmuligheter kommer det opp en ny meny som heter «Tilpasset toppbilde» under «Utseende». Trykk på denne og du vil få mulighet til å laste opp ditt eget toppbilde.

Om du trenger hjelp så er det bare å ta kontakt ved å legge igjen en kommentar nedenfor.


Tags: , , , ,

4 svar til “Eget toppbilde på bloggen på 123!”
 1. celinajakobsen sier:

  men bildet må være 412 x 234 piksler ?

 2. Blondie.no sier:

  Det er avhengig av hvilket tema du bruker, du kan laste opp bilder i hvilken som helst størrelse og det vil bli automatisk fikset i kontrollpanelet.

 3. idacharlotte sier:

  hvordan får jeg det på toppen som header ?

 4. Blondie.no sier:

  Slik det er skrevet i guiden ovenfor; «Etter at du har valgt et tema med tilpassningsmuligheter kommer det opp en ny meny som heter “Tilpasset toppbilde” under “Utseende”. Trykk på denne og du vil få mulighet til å laste opp ditt eget toppbilde.»blondie blondie blondie