Universaltema er lansert!

universallogoSom mange av dere kanskje har lagt merke til så har vi hatt en uhøtidelig nedtelling som har foregått de siste dagene. Vi er nå stolte av å lansere et nytt bloggeverktøy som vil gjøre det enda enklere å tilpasse bloggen. Designforslagene du ser ovenfor er bare noen få av mulighetene dette verktøyet tilbyr.

Menyen for universaltemaet

Menyen for universaltemaet

Vi har utviklet et tema som du kan tilpasse til fingerspissene. Tilpasset bakgrunn, farger, menystil, ikoner og toppbilde er bare et par av mulighetene som dette temaet bringer med seg. For å ta i bruk temaet aktiverer du det fra temamenyen. Etter at temaet er aktivert vil du få opp en meny som du ser til høyre. Resten er ganske selvforklarende, du klikker enkelt og greit på de valgene du vil ha og avslutter med lagreknappen nederst på hver side.

Vi gleder oss til å se alle designene dere kommer til å trylle frem, om du støter på problemer eller trenger hjelp så er det bare å ta kontakt eller kommentere nedenfor så vil vi hjelpe deg så fort vi kan. Husk å legge med adressen til bloggen din.


Tags: , , , , , ,

5 svar til “Universaltema er lansert!”
 1. janning sier:

  Nå lurer jeg bare på om Custom temaet mitt forsvinner hvis jeg aktiverer universaltemaet og så ombestemmer meg?

 2. Blondie.no sier:

  Neida, det er bare å prøve seg frem. Om du ikke blir fornøyd med resultatet kan du alltids bytte tilbake, du har jo allerede et supert tema 😉

 3. Rebecca sier:

  Nå har jeg aktivert universaltemaet og holder på å tilpasse det, men det er noe jeg ikke skjønner. Hvorfor vises toppbilde jeg har lastet opp bare som et sånt lite rødt kryss?

 4. Blondie.no sier:

  Hmm, jeg klarer fint å legge inn et toppbilde. Om du ikke klarer å laste opp bildet selv kan du sende det til oss på epost så laster vi det opp for deg. Husk å legge med adressen til bloggen din.

 5. Rebecca sier:

  Okei, da gjør jeg det. Tusen takk! ^^blondie blondie blondie